Joy of Europe - Call for Submissions

 

REV


ТЕМА 49. Међународног сусрета деце Европе – Радост Европе 2018

НЕК ПЛАНЕТА БЛИСТА

Драги пријатељи,

Међународни сусрет деце Европе РАДОСТ ЕВРОПЕ је традиционални догађај који слави мир, пријатељство, слободу, игру и дечју радост. Овај догађај деци која у њему учествују нуди могућност да се међусобно упознају и да успоставе трајна пријатељства. Отворена врата на грбу Београда су вероватно најбољи симбол отворености и гостопримства. Наши гости стижу из свих делова Европе и традиционално су смештени у домове породица њихових младих домаћина.

49. Радост Европе биће посвећена заштити животне средине, као једној од приоритетних тема које повезују децу целог света, развијајући код деце еколошку свест и одговоран однос према Планети Земљи и њеним ресурсима. НЕК ПЛАНЕТА БЛИСТА – слоган је овогодишње манифестације.

Жеља нам је да деца и њихови педагози инспирисани природним лепотама, енергијом сунца, таласа, воде, ветра, рециклажом или слободним тумачењем слогана манифестације припреме своје нумере за Гала концерт, уколико природа наступа то дозвољава. Тема може бити интерпретирана широко, у складу са уметнчиким сензибилитетом групе.

 

img_2504_resize

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top