Аудиција за Хор ДКЦБ

audicija


АУДИЦИЈА
ХОР ДКЦБ

субота, 16. јун, 19.30
Дечји културни центар Београд, Таковска 8

 

Драга децо, позивамо вас на аудицију за пријем нових чланова у Хор ДКЦБ, која ће се одржати у суботу, 16. јуна, у 19.30 часова, у сали „Донка Шпичек’’ у Дечјем културном центру Београд!

Хор Дечјег културног центра Београд окупља талентовану децу предшколског и основношколског узраста која у области певања показују посебну надареност, креативност и љубав према музици.

Наступао је на многим манифестацијама и фестивалима у земљи и иностранству – Радост Европе, Калемегдански сутони, Дечји сајам, Улица отвореног срца, Светосавска академија, Франкофонија, ФЕДЕХО, „Хорови медју фрескама’’, „Ћирило и Методије’’, „Звуци Москве’’ и „Александар Невски’’ у Русији, Фестивал младих хорова у Белгији, Фестивал Распјеване пахуље у Босни и Херцеговини, Међународни фестивал дечјег стваралаштва у Бугарској, “Магутни Божа’’ у Белорусији, фестивал у Мађарској, фестивал у Француској и др.

Добитник је првих награда на републичким и међународним хорским фестивалима.

Први аудио ЦД издат је под називом „Песме света”, други под називом „Како се слуша Мокрањац”, а трећи ЦД под називом “Мјузикли’’ . Хором диригује магистар музике Невена Ивановић.

Дођите да певамо, путујемо и стварамо пријатељства за цео живот!

Hor DKCB, dirigent Nevena Ivanovic

Posted in Uncategorized and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *