УСКРС У ДЕЧЈЕМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ БЕОГРАД

„АУКЦИЈА УСКРШЊИХ ЈАЈА“ ЛИКОВНОГ АТЕЉЕА ДКЦБ И ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА “ОСЛИКАВАЊЕ УСКРШЊИХ ЈАЈА“ ЗА ДЕЦУ ЗВЕЧАНСКЕ, У САРАДЊИ СА ЗАВОДОМ ЗА УЏБЕНИКЕ
среда, 27. април 2016. године од 18 – 19:30 часова

ХОЛ ДКЦБ
Таковска 8


keramicka jaja


У среду 27. априла 2016. од 18 до 19:30 часова, у Холу Дечјег културног центра Београд, приредићемо два програма продаје ускршњих јаја која су осликала деца поводом овог великог празника.

Посетиоци ће имати прилике да посете традиционалну „Аукцију ускршњих јаја ДКЦБ“ која су осликала деца, редовни чланови нашег Ликовног студија који води Катарина Булајић Павловић.

DSC02939У исто време одржаће се и Хуманитарна акција „Осликавање ускршњих јаја“ организована у сарадњи са Заводом за уџбенике и компанијом Статовац из Лесковца. Сви заинтересовани биће у прилици да за 200 динара купе јаја која су осликала деца другог и четвртог разреда О.Ш. Дринка Павловић, предшколци из вртића Ла фелицита и Пчелице, уз помоћ наших едукатора.

Као и сваке године желимо да деци, кроз ликовно стваралаштво, приближимо овај диван празник и научимо их да уживају у њему, стварају и помогну другој деци.

Deca vam poklanjaju za  Uskrs

Posted in Саопштење за медије.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *