ДЕЧЈА ПЛЕСНА СЦЕНА – ПЛЕСНИ СУСРЕТИ

РЕВИЈА БАЛЕТСКИХ И ПЛЕСНИХ СТУДИЈА

28.новембар 2015. године

Велика сала Дечјег културног центра Београд

 

ПРВИ КОНЦЕРТ 11.00 часова

ДРУГИ КОНЦЕРТ 14.00 часова

 

Улаз је бесплатан

Ревијом кореографија на Великој сцени Дечјег културног центра Београд, у суботу, 28. новембра, са почетком у 11.00 и 14.00 часова, почеће Плесни сусрети чланова плесних студија за децу и младе са територије Београда.

Плесни сусрети организују се у оквиру платформе Дечја плесна сцена, којом Дечји културни центар Београд жели да омогући размену искустава међу плесним педагозима, промовише дечје плесно стваралаштво, истакне значај оваквих садржаја за детињство и развој и  подржи професионални развој педагога. Поред Плесних сусрета, 12. и 20. децембра у 11 часова, Дечји културни центар Београд организоваће семинар и радионицу из области савремене уметничке игре и брејк денса, које ће водити Никола Томашевић, балетски играч, вишеструко награђивани плесач и истакнути уметник из области савремене игре и Владимир Арсенијевић, брејкер, члан групе “Recognize Crew”, аутор великог броја радионица хип-хопа и брејк денса, како у земљи, тако и у иностранству.

Програм обухвата различите плесне стилове: модеран, савремени, џез или класичан балет. Своје кореографије и извођачке вештине приказаће учесници 20 балетских и плесних студија, узраста од 5 до 18 година. Након програма уследиће подела захвалница и диплома.

Реализацију Плесних сусрета подржало је Министарство културе и информисања, а уредница програма је Ивана Табори Обрадовић.

Позивамо Вас да медијски подржимо младе играче и подстакнемо их да наставе да развијају свој таленат.

Срдачан поздрав,

 Ивана Теодоровић Стојановић

Руководилац за односе с јавношћу

060 167 33 23

ivana.teodorovic@dkcb.rs


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top