ДЕЧЈА ПЛЕСНА СЦЕНА –ПЛЕСНИ СУСРЕТИ


Дечји културни центар Београд 28. новембра 2015. године организује сусрет педагога и чланова плесних студија са територије града Београда, са идејом да се промовише дечје плесно стваралаштво. Ревија одабраних кореографија на најбољи начин  представила би у јавности овај вид уметности, значај оваквих садржаја за детињство и развој, а омогућила би и повезивање и размену искустава међу плесним педагозима који се баве децом. О овом програму ДКЦБ обавестиће све медије и београдске основне школе.

 

Позив се односи на плесне студије чији полазници имају од 5 до 13 година, а овај пут додајмо и старију узрасну категорију од 14 до 18 година, а баве се модерним, савременим, џез или класичним балетом, хип-хопом, брејк-денсом или show dance-ом.

 

Позивамо све заинтересоване да се пријаве најкасније до 15.новембра 2015. Заинтересовани за учешће морају на е-мејл ivana.tabori@dkcb.rs адресу да пошаљу попуњен апликациони лист (у прилогу) и линк за видео кореографије коју изводе.

 

Кореографију треба да изводи најмање 3 извођача. Трајање кореографије за децу до 7 година не сме да буде дуже од 2 мин, док је трајање кореографија за старије узрасте ограничено на 3 мин.

 

Простор за игру заузима 10 X 10 m2 и има балетски под.

 

Котизација износи 1200 дин. по студију одн. групи (без обзира на то колико кореографија одређени студио изводи).  Улаз ће бити бесплатан за публику.

 

Сваки студио може да пријави максимално 3 кореографије (две кореографије може да игра иста група, уколико пријављујете три кореографије, трећу мора да игра нова узрасна група).

 

Број места за учешће на Плесним сусретима је ограничен, па Вас молимо да пријаву доставите у што краћем року.

 

 

 

Плесни сусрети се одвијају у организацији Дечјег културног центра Београд, као референтнoj институцији града Београда, која негује дечје стваралаштво, тако да не постоје сметње за учешће свих такмичара, кореографа, тренера и студија, без обзира на савез или удружење из којег долазе.

 

Након програма уследиће подела захвалница.

О тачној сатници учесници ће бити накнадно обавештени.

Реализацију Плесних сусрета помогло је Министарство културе и информисања.


5 item(s)

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top