Дечје музичке свечаности – ДЕМУС 2019 свечани концерт, ревија победника


ДЕЧЈЕ МУЗИЧКЕ СВЕЧАНОСТИ – ДЕМУС 2019

СВЕЧАНИ КОНЦЕРТ – РЕВИЈА ПОБЕДНИКА

Понедељак, 22. април, 10 часова
Велика сцена „Донка Шпичек”

Дечји културни центар Београд, Таковска 8

 

Ревија победника Градског такмичења музичких секција основних школа Београда – ДЕМУС 2019 биће одржана на сцени „Донка Шпичек” Дечјег културног центра Београд, у понедељак, 22. априла, од 10 часова.

Током овогодишњих Дечјих музичких свечаности представило се више хиљада деце на школском, општинском и градском такмичењу, које је пратило и оцењивао стручни жири у саставу наших еминентних професора музике.

На завршном свечаном концерту учествоваће победници градског такмичења који су освојили прво место и специјалне награде, показујући свој таленат у соло певању као Златне сирене, у малим вокалним саставима (дуетима, терцетима и квартетима), у малим инструменталним саставима, оркестрима и хоровима.

ДЕЧЈЕ МУЗИЧКЕ СВЕЧАНОСТИ представљају завршни чин широко постављене акције да се окупи велики број даровите и музикалне деце, ученика основних школа Београда, узраста од 7 до 16 година, у неговању и извођењу дечје песме.

Манифестацију Дечји културни центар Београд партнерски реализује са школама, општинском и градском организацијом „Пријатељи деце Београда”, а под покровитељством Секретаријата за културу Градске управе града Београда.

Координатор и музички уредник је Мирјана Миличић Прокић.

Улаз је слободан.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *