Дечји дани културе „У игри са књигом!“


Дечји дани културе
„У игри са књигом!“

од 19. до 21. априла

 

Дечји културни центар Београд са великим задовољством и ове године учествује у Дечјим данима културе и манифестацији „У игри са књигом!’’, коју организују издавачка кућа Лагуна и ланац књижара Делфи, од 19. до 21. априла. У свим књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца који се налазе у Београду, Нишу и у још 20 градова у Србији важиће велики попусти на књиге за децу и младе, док ће у књижари у СКЦ-у, Дечјем културном центру Београд и у продавници DexyCo у ТЦ Ушће бити организован разноврстан програм.

У петак, 19. априла, од 11 часова, у Дечјем културном центру Београд, одржаће се промоција књига „Није човек, није чигра“ и „Срећан крај“.

Наредног дана, у суботу 20. априла, од 15 часова, најмлађи посетиоци књижаре ,,Делфи’’ СКЦ, у Ресавској 33, моћи ће да учествују у ликовној радионици ,,Осликавање ускршњих честитки’’, коју реализује Ликовни атеље Дечјег културног центра Београд, под вођством мр Катарине Булајић Павловић. Последњег дана манифестације, у недељу, 21. априла, у 15 часова, у књижари „Делфи“ СКЦ, Дечји културни центар Београд представиће се Драмско-музичким приказом традиционалних инструмената „Музика је храна љубави“, у којем ће учествовати др муз. ум. Милош Николић и глумци Снежана Бећаревић Поповић и Лазар Дубовац. Уредник програма је Снежана Станковић.

Комплетан програм манифестације може се видети на сајту www.laguna.rs .

Posted in Културно-образовни програм, Најаве, Саопштење за медије and tagged , , , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *