Завршна радионица Летње школе ДКЦБ

„Дани игре – обилазим, откривам, описујем“

 

У четвртак 18. јула завршена је Летња школе ДКЦБ „Дани игре – обилазим, откривам, описујем“. На завршној радионици деца су осмислила изглед и садржај часописа за децу „Бити дете није лако“, написали по неки кратак чланак и илустровали га. У свом новом задатку су се одлично снашли и показали велико интересовање за писање новинарских текстова и само фукционисање новинарских редакција.

Наши мали новинари, који су успешно завршили Летњу школу су: Калина Павловић, Павле Пајић, Иван Костић и Сташа Рудаковић. Они су награђени и сведочанствима о завршеној школици.

Програм Летње школе је осмислила и организовала педагог ДКЦБ Снежана Станковић, уредница културно-образовног програма, док литерарну радионицу води мср Дајана Лазаревић.

Посебан гост на завршној радионици био је Милутин Рудаковић-Кепа, спелеолог, ронилац и планинар. Деци је показао остатке мамута и медведа и пустио кратак филм  о својим ронилачким подухватима у познатим пећинама.

Очекује се још једна летња школа – руског језика и културе, а више информација о томе биће благовремено објављено на нашем сајту.

Д. Лазаревић

10 item(s)

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top