Зимски ДЕЧЈИ НАУЧНИ КАМП (ПОПУЊЕНО)

_MMM7595


Зимски ДЕЧЈИ НАУЧНИ КАМП

 Центар за промоцију науке и Дечји културни центар Београд

5 – 9. фебруара

 

Центар за промоцију науке заједно са Дечјим културним центром Београд ове године поново организује бесплатни зимски „Дечји научни камп” за основце. Овогодишњи ДНК намењен је деци од 9 до 14 година, и траје од 5. до 9. фебруара у просторијама Дечјег културног центра. Пријављивање је обавезно.

Као и претходних година, ДНК је прилика за основце да, у друштву вршњака, у стимулативном окружењу, на занимљив и интерактиван начин упознају разне научне дисциплине, као и стручњаке у овим областима који воде програм. Полазници ће се током програма сваког дана забавити у научним радионицама и активностима, а по завршетку програма добиће дипломе.

Ове године програм је подељен тако да су одређени дани посвећени природним, техничким или друштвеним наукама. Ту су физика, биологија, психологија, роботика, 3Д штампа, и друге сродне области. Полазници се пријављују за одређени дан, односно област, а сваког дана има места за 20 полазника. Пријаве, као и све друге потребне информације налазе се на страници зимског Дечјег научног кампа.

Више о ДНК:

http://elementarium.cpn.rs/u-centru/zimski-decji-naucni-kamp/

6 item(s)
Posted in Обавештења and tagged , , , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *