Извештај са драмске радионице, 13.03.2017.

bazaart (5)


ЈОШ ДРАМСКЕ КРЕАТИВНОСТИ!

 

У понедељак, 13.03.2017. године у Дечјем културном центру Београд одржана је друга по реду креативна драмска радионица намењена наставницима који воде драмске групе у школама. Радионицу је водила глумица Ивана Деспотовић, чланица БАЗААРТ-а. Учествовале су учитељице и наставнице српског језика и књижевности. Драмска креативност је и овог пута показала своју вредност и моћ, јер је успела да избаци просветне раднике из оквира старих метода и уведе их у нови оквир, игре, креативности и стваралаштва. Наставнице су имале прилику да уз ширење позитивне енергије осете и колико је значајно закорачити у свет новог и подстицајног за даљи рад и развој како себе тако и деце. Радионица је била успешна и све се учеснице радују поновном сусрету.

Следећа драмска радионица за наставнике предвиђена је за 27. март у 19 часова на истом месту – соби 303 Дечјег културног центра Београд.


bazaart (1)


Радионице воде уметници – чланови и сарадници БАЗААРТ-а, а похађање је слободно.

Креативне драмске радионице за наставнике део су програма ЛОТРЕК центра Београд који подржава Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.


bazaart (2)bazaart (4)bazaart (3)

Posted in Културно-образовни програм and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *