Концерт „ЗА ДЕЧЈА ПРАВА“


КОНЦЕРТ
„ЗА ДЕЧЈА ПРАВА“

Среда, 20. новембар, 11 часова

Велика сцена ,,Донка Шпичек”

Дечји културни центар Београд
Таковска 8

 

Поводом обележавања јубилеја тридесет година од усвајања Конвенције о правима детета Дечји културни центар Београд организује свечани концерт „ЗА ДЕЧЈА ПРАВА“, у среду 20. новембра 2019. године у 11 часова.

На великој сцени Дечјег културног центра Београд наступиће доктори кловнови, победница Смотре друштва дефектолога Београда (ученица ОШ „Драган Ковачевић”), Хор Дечјег културног центра Београд, солиста Хора „Чаролија”, победници такмичења Меморијал Аце Панић 2018/19 (ученици музичких школа „Јосиф Маринковић” и „Коста Манојловић”), деца из групе Поестетика, Пеђолино и Миња Субота. На почетку концерта децу у публици поздравиће заштитник грађана Зоран Пашалић.

У складу са вредностима које се негују у овом градском дечјем центру и тежњи да сва деца имају иста права без обзира на различитост и припадност, у музичко-сценском програму учествоваће деца која желе да јавно покажу свој таленат у певању, писању поезије, рецитовању и музицирању.

Позивамо Вас да подржите мисију Дечјег културног центра Београд и медијски испратите концерт „ЗА ДЕЧЈА ПРАВА“, чиме ћете пружити могућност да деца и млади добију пажњу која им припада!

Posted in Саопштење за медије and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *