Концерт и промоција ЦД-а „СТУПОВИ”

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

 Концерт и промоција ЦД-а

„СТУПОВИ”


 Четвртак, 29. октобар, 19 часова

Велика сала ДКЦБ, Таковска 8


 

 

Велики концерт и промоција трећег по реду ЦД музичког састава „Ступови’’ одржаће се у Дечјем културном центру Београд, Таковска 8, у четвртак, 29. октобра, у 19 часова.

 

Овим концертом Дечји културни центар Београд придружује се акцији „Обновимо себе, подигнимо Ступове”. По благослову епископа Рашко-призренског и косовско-метохијског г.г. Теодосија, мисионарска и приложничка акција под називом „Обновимо себе, подигнимо Ступове” представља заједничко име за све активности које се предузимају у циљу обнове манaстира Ђурђеви Ступови у Расу и духовног просветљења српског народа. У акцији учествују бројне државне, културне и научне институције, велика и мала предузећа, спортисти, музичари, уметници и многи други.

 

У склопу ове акције је и промовисање новог ЦД-a, у чијој реализацији су учествовали многи познати музичари, као и Хор Дечјег културног центра Београд, етно група Завет из Крагујевца, етно група Слово, група Уски пут, певница из Младеновца Благовести, дечији хор ђакон Авакум из Раковице и дечији хор Растко и попадија Виолета Сандић. Многе јавне личности су подржале овај пројекат, међу којима су Оливер Њего, Слобода Мићаловић, Сергеј Ћетковић, Бора Ђорђевић, Јелена Томашевић, Иван Босиљчић, Павле Аксентијевић, Слободан Тркуља, Љуба Нинковић и др.

 

На концерту у Дечјем културном центру Београд наступиће Хор Ступови, Хор ДКЦБ, Сергеј Ћетковић, Марија Сердар и други.

 

УЛАЗ је слободан!


21 item(s)

                       

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *