Концерт руске вокалне групе „Творивсегда“ – фотогалерија

foto (24)


“ТВАРИВСЕГДА” – “УВЕК СТВАРАЈ”

 

Дечја недеља у Дечјем културном центру Београд завршена је концертом “Душа и срце отаџбине” стваралачке групе “ТВАРИВСЕГДА” – “УВЕК СТВАРАЈ” из Москве који је одржан у сали Донка Шпичек. Ученицима основних школа Владислав Рибникар, Влада Аксентијевић, Старина Новак, Ослободиоци Београда, Јован Поповић, Иван Горан Ковачић, Раде Драинац, Лаза Костић, Љуба Ненадовић и Васа Чарапић пружена је прилика да слушају руске народне песме у извођењ руског хора “Роса” и уживају у наступу њихових вршњакиња Никитина Веронике, Девонискаја Варваре, Абросименкова Арине и Орлова Ангелине које су на занимљив начин интерпретирале савремене дечје композиције.

24 item(s)

Гости из Русије крстарили су Савом и Дунавом на старом словенском броду којим је управљао Радивоје Радуловић, оснивач удружења Српско витешко борење – “Свибор”.

4 item(s)

У Балетској сали ДКЦБ Уметничка група ТВРИВСЕГДА – УВЕК СТВАРАЈ одржала је и мастер клас историјског плеса за велики број заинтересованих љубитеља балова. У двочасовној веселој атмосфери полазници плесне радионице упознали су и научили кораке и фигуре  кадрила, полонезе, мазурке, полке, шпанског валцера, па-де-катр и других.

18 item(s)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Instagram