Међународни дан особа са инвалидитетом

Дечји културни центар Београд данашњим музичко сценским програмом обележио је Међународни дан особа са инвалидитетом.

Поводом Међународног дана особа са инвалидитетом, данас је одржан музичко-сценски програм на Великој сцени Дечјег културног центра Београд, у сарадњи са Секреаријатом за образовање и дечју заштиту Градске управе града Београда.

Поред народних посланика, представника Градске управе, Градског већа и Секретаријата за образовање и дечју заштиту, приредби су присуствовали Јасмина Митровић Марић, саветник председника Републике Србије и Андреа Радуловић, заменик председника Скупштине града, која се у уводном делу програма обратила деци учесницима и публици.

У програму су учествовала деца из ОШ „Драган Херцог”, „Душан Дугалић”, „Антон Скала”, „Нови Београд”, „Љубомир Аћимовић”, „Бошко Буха”, „Милоје Павловић”, „Свети Сава”, „Вожд”, „Драган Ковачевић”, „Стефан Дечански”, „Радивој Поповић”, „Вељко Рамадановић” и „Сирогојно”. Са учесницима и децом из публике дружили су се Јелена Томашевић и Леонтина Вукомановић. У име домаћина, Дечјег културног центра Београд, програм је водио велики пријатељ и поштовалац деце – Миња Субота.


45 item(s) « of 2 »
Posted in Концертни програм.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *