ОБРНИ ИГРУ – НЛП за децу и тинејџере


ОБРНИ ИГРУ
НЛП за децу и тинејџере

 

Неуро Лингвистичко Програмирање ( наука о успеху ) није више резервисан само за одрасле!

Од фебруара 2020. године, сва заинтересована деца и тинејџери (од 7 до 18 година) биће у прилици да науче технике изврсне комуникације и стратегије успеха којима се користе најуспешнији људи данашњице. Све то захваљујући ОБРНИ ИГРУ програму едукације.

Овај програм настао је као резултат истраживања позитивног утицаја НЛП-а на учење и понашање деце и као такав је међу првима на нашим просторима.
Уз друштвене игре које развијају емоционалну интелигенцију и приче које стимулишу на промену, деца на нашим тренинзима уче како да одрже добро стање у току стресних ситуација, како да развију самопоуздање, како да реше конфликте и још много тога.

Почетни ниво ОБРНИ ИГРУ НЛП едукације траје укупно 4 месеца и подељен је по областима на 5 модула:

– Самопоуздање
– Емоционална интелигенција
– Комуникација
– Циљеви и тимска игра
– Вештине презентовања/јавног наступа

Тренинзи се одржавају једном недељно у трајању од 2 и по сата и то у групама до 15 деце како би се сваком детету посветила максимална пажња.
У току целог процеса едукације, родитељи имају активну улогу (уколико тако изаберу) будући да на недељном нивоу добијају родитељске НЛП алате који додатно подстичу на промену, а на месечном нивоу добијају од тренера и извештаје о напретку детета.

На самом крају ОБРНИ ИГРУ НЛП путовања, деца уче да кроз завршни рад (презентацију) представе себе и уз то добијају сертификате о завршеној едукацији на свечаности којој присусутвују пријатељи и породица.

Осим наведене НЛП едукације, ОБРНИ ИГРУ нуди и сет једнодневних радионица које обрађују појединачне теме као што су:
– Самопоуздање
– Управљање емоцијама
– Комуникација

Ови тренинзи су идеална прилика за децу и родитеље да се ближе упознају са НЛП-ом и са нашим тренерима.
Први такав тренинг на тему САМОПОУЗДАЊА одржаће се већ 6. децембра у 18 часова у трајању од 2 сата.
Тренинг је прилагођен узрасту од 7 до 11 година.

На овом тренингу дете ће научити:

– Шта је самопоуздање и како се стиче
– Како да призове самопоуздање у свакој ситуацији када му буде потребно
– Како да одржи добро стање (по узору на најуспешније спортисте)
– Како да подржи себе (и друге)

Број места је ограничен на 15 полазника, те је пријава обавезна.
Све информације и пријаве су путем телефона +381 69 121 90 11 , на е-маил на е-маил obrni.igru@gmail.com, као и на нашој ФБ страници https://www.facebook.com/obrniigru/

КО СУ НАШИ ТРЕНЕРИ?

Идејни творци и реализатори идеје ОБРНИ ИГРУ едукација су две Марије:

 

Марија Дајић, NLP Master & Coach, годинама је посвећена личном и професионалном развоју појединаца. Као искусан ХР-овац са интернационалним искуством, Марија се најпре бавила едукацијом запослених и топ менаџмента, да би потом започела самосталну каријеру у области life & business coachinga. Аутор је блога који се бави темама личног развоја и посвећена мајка 8-годишње девојчице која јој је највећа инспириција и мотивација за креирање ОБРНИ ИГРУ едукација.

 

 

 

 

 

 

Марија Минић, сертификовани НЛП Практикант, а поседује и сертификат из НТЦ Систем Учења – програм активности усмерених на развој моторичких и когнитивних способности деце у предшколској и школској доби. Марија је кроз своју петнаестогодишњу каријеру имала прилику и благослов да ради са великим бројем деце и младих кроз организацију и спровођење креативних и едукативних пројеката у медијима, издаваштву, тренинзима и едукацији деце и омладине широм Србије.

 

 

Posted in Најаве.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *