bazaart (1)


ODRŽANA SEDMA KREATIVNA DRAMSKA RADIONICA

 

Na sedmoj po redu kreativnoj dramskoj radionici za nastavnike koju vode dramske grupe u školama, susreli smo se sa novim izazovima, koje su učesnice želele da podele sa nama, tako da ovaj susret nije bio samo radioničarski, već i konsultativni. Radionicu je vodila dramska pedagoškinja, Nataša Milojević. Učestovale su nastavnice srpskog jezika i književnosti i stručne saradnice – psihološkinje. Učesnice su ovog puta samoinicijativno želele da radimo na materijalima koje su one donele, kako bismo razradile njihov sadržaj i prilagodili stvaraocima i stvarateljkama dramske predstave, mladima sa teškoćama u razvoju. Radionica je bila korisna svima, jer smo kroz proces iznalaženja najadekvatnijih dramskih i scenskih rešenja uspele da pomerimo granice mogućeg. Kreativna dramska radionica je održana u ponedeljak, 22.05.2017. godine u Dečjem kulturnom centru Beograda.

Sledeća dramska radionica za nastavnike predviđena je za 29. maj u 19 časova na istom mestu – sobi 303 Dečjeg kulturnog centra Beograd.

Radionice vode umetnici – članovi i saradnici BAZAART-a, a pohađanje je slobodno.

Kreativne dramske radionice za nastavnike deo su programa LOTREK centra Beograd koji podržava Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

bazaart (2)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top