Плакета “ЗЛАТНО СУНЦЕ 2020”


ПЛАКЕТА “ЗЛАТНО СУНЦЕ 2020”

 

Дечји културни центар Београд ове године уручиће плакету “Златно сунце” на свечаном Светосавском концерту “Појте и утројте” у петак, 24. јануара у 11 часова, на Великој сцени “Донка Шпичек”.

Доделом овог специјалног признања, које је Дечји културни центар Београд установио 2019. године, жели се скренути пажња јавности на предане и вредне појединце који раде са децом и за децу.

Плакета “Златно сунце 2020” биће уручена Маји Заграђанин, професорки математике у ОШ “Старина Новак” за изузетну професионалну посвећеност и значајан допринос развоју међународних пројеката за децу. Својом професионалношћу, вредним радом и дугогодишњим учешћем у организацији боравка деце из иностранства у Београду приликом Међународног сусрета деце Европе “Радост Европе” и “Свесрпског дечјег сабора”, Маја Заграђанин завређује пажњу не само стручне јавности (запослених у сектору културе и образовања) већ и шире јавности. Тим Дечјег културног центра Београд, на челу са директором Драганом Марићем, овим признањем жели јавно да похвали рад професорке ОШ “Старина Новак” – Маје Заграђанин и да се захвали на свесрдном залагању у реализацији програма и пројеката намењених развоју дечје личности.

ЧЕСТИТАМО!

 

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *