plesni-susreti-2016

ПЛЕСНИ СУСРЕТИ – ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ БАЛЕТСКИХ И ПЛЕСНИХ СТУДИЈА

IV ПЛЕСНИ СУСРЕТИ


20161017-plesni-susreti-8


20161017-plesni-susreti-1Дечји културни центар Београд у суботу 26. новембра организоваће сусрет педагога и чланова плесних студија са територије града Београда, и свих заинтересованих из различитих градова из Србије, са идејом да се промовише дечје плесно стваралаштво. Студији ће се представити у два концерта у суботу 26. Новембра, са почетком у 11.00 и 14.00 часова.

Позив се односи на плесне и балетске студије чији полазници имају од 5 до 18 година, а баве се модерним, савременим, џез или класичним балетом, хип-хопом, брејк-денсом или show dance-ом.

Позивамо све заинтересоване да се пријаве најкасније до 11. новембра 2016. године. Сваки студио може да пријави максимално 2 кореографије. Неопходно је да кореографије нису до сада извођене на програму Плесних сусрета.

Заинтересовани за учешће на е-мејл адресу ivana.tabori@dkcb.rs треба да пошаљу попуњен апликациони лист (у прилогу) и линк за видео кореографија које изводе.


Aпликациони лист


Кореографију треба да изводи најмање 3 извођача. Трајање кореографије за децу до 7 година не сме да буде дуже од 2 мин, док је трајање кореографија за старије узрасте ограничено на 3 мин.

Простор за игру заузима 10 x 10 m2 и има балетски под.

20161017-plesni-susreti-5Ревија одабраних кореографија на најбољи начин представила би у јавности значај оваквих садржаја за детињство и развој, а омогућила би и повезивање и размену искустава међу плесним педагозима који се баве децом.
Плесни сусрети се одвијају у организацији Дечјег културног центра Београд, као референтнoj институцији града Београда, која негује дечје стваралаштво, тако да не постоје сметње за учешће свих такмичара, кореографа, тренера и студија, без обзира на савез или удружење из којег долазе.

Након програма уследиће подела захвалница.

На мејл ivana.tabori@dkcb.rs можете се детаљније информисати о програму Плесних сусрета.


20161017-plesni-susreti-3

Posted in Концертни програм.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *