ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА III ПЛЕСНИМ СУСРЕТИМА

 PLESNI SUSRETI LOGO

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА III ПЛЕСНИМ СУСРЕТИМА

 

 

Дечји културни центар Београд 9. aприла 2016. године организује сусрет педагога и чланова плесних студија, са идејом да се промовише дечје плесно стваралаштво.

 

Позив се односи на плесне и балетске студије чији полазници имају од 5 до 18 година,  а баве се модерним, савременим, џез или класичним балетом, хип-хопом, брејк-денсом или show dance-ом.

 

Ревија одабраних кореографија на најбољи начин  представила би у јавности значај оваквих садржаја за детињство и развој, а омогућила би и повезивање и размену искустава међу плесним педагозима који се баве децом. О овом програму ДКЦБ обавестиће све медије и београдске основне школе.

 

Позивамо све заинтересоване да најаве своје учешће на е-мејл адресу ivana.tabori@dkcb.rs, како би добили комплетну информацију о пријави и пропозицијама.

 

Кореографију треба да изводи најмање 3 извођача. Трајање кореографије за децу до 7 година не сме да буде дуже од 2 мин, док је трајање кореографија за старије узрасте ограничено на 3 мин.

 

Сваки студио може да пријави максимално 2 кореографије, које изводе деца од 5 до 13 година. Трећу кореографију можете пријавити једино под условом да је изводи старији узраст од 14 до 18 година.  Неопходно је да кореографије нису до сада извођене на програму Плесних сусрета.

 

Плесни сусрети се одвијају у организацији Дечјег културног центра Београд, као референтнoj институцији града Београда, која негује дечје стваралаштво, тако да не постоје сметње за учешће свих такмичара, кореографа, тренера и студија, без обзира на савез или удружење из којег долазе.

 

У оквиру пројекта Дечја плесна сцена, осим Плесних сусрета, организују се и бесплатне плесне радионице и семинари за педагоге и децу, уз подршку Министарства културе.

 

Након програма уследиће подела захвалница. О тачној сатници учесници ће бити накнадно обавештени.

 

Радујемо се још једном лепом дружењу      Апликативни лист

 


 

20160128 Plesni susreti (1) 20160128 Plesni susreti (2) 20160128 Plesni susreti (3) 20160128 Plesni susreti (4) 20160128 Plesni susreti (5) 20160128 Plesni susreti (6) 20160128 Plesni susreti (7)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *