Почела акција „Направи свој новогодишњи украс“ у оквиру Сајма намештаја

img_20161108_110036_1024x575


asssssssssssssssssssssssssssssssssss

Београдски сајам, Шумарски факултет Београд, Дечји културни центар Београд и команија Oracal Polikarbonati реализовали су сарадњу са лепим и племенитим циљем, да се обогате животи наших малишана, украси престоница Србије, уз креативну помоћ наших суграђана и свих оних који дођу на Сајам намештаја од  8. до 13. новембра, у Хали 4.

Ову акцију отворили су данас наши мали другари из вртића Вила, представници  организатора и градски  менаџер Горан Весић који је уједно најавио и бесплатан новогодишњи програм за децу који ће се одржавати на сајму у периоду од 16. до 30. децембра, под покровитељством Града Београда, а у организацији Дечјег културног центра Београд.

На штанду Шумарског факултета Београд, у постављеном кутку, деца су цртала своје омиљене предмете, након чега су цртежи, уз помоћ ласерске машине која сече дрво, претворени у праве новогодишње украсе. На овом штанду, до краја сајма, заинтересовани гости биће у прилици  да праве своје украсе, које ће моћи да понесу кући или оставе граду Београду за украшавање градске јелке.

У оквиру исте сарадње ДКЦБ добиће предивне дрвене декоративне елементе, а деца-полазници Ликовног атељеа и Студија за анимирани филм ДКЦБ, чији су радови украсили овај сајамски простор, одлазиће на сајам и дати свој допринос овој акцији.


32 item(s) « 1 of 2 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *