Први фото конкурс за децу и младе „Мој љубимац”

moj ljubimacПрви фото конкурс за децу и младе „Мој љубимац”

ДКЦБ, Пет центар и ЈКП Ветерина Београд

 

Дечји културни центар Београд, у сарадњи са Пет центаром и ЈКП Ветерина Београд, расписао је први фото конкурс за децу и младе под називом „Мој љубимац”. Конкурс је отворен до 5. јуна, а сви заинтересовани фотографије могу слати на мејл мојљубимац.дкцб@гмаил.цом. Додела награда, диплома И отварање изложбе је у суботу, 10. јуна у 11 часова у Дечјем културном центру Београд, Таковска 8 када ће и Ветерина Београд организовати удомљавање напуштених паса из градског азила.

Фотографије треба слати као један прилог мејла (attachment) са следећим подацима: име и презиме учесника, кућна адреса, школа и разред који похађа, број мобилног телефона и мејл на које треба послати резултате конкурса. Свака фотографија не сме бити мања од 3 МБ.

Предвиђене су три такмичарске категорије: деца од првог до четвртог, петог до осмог разреда и средњошколци. Свака категорија подразумева по три награде за најбољу фотографију (прва, друга и трећа). Сем награда за најбољу фотографију биће додељене похвале за фотографије: најчупавији љубимац, најсмешнији, највеселији, најружнији, најтужнији, најбољи друг, најмањи, највећи, најсрећнији, најгладнији, најзаљубљенији пар, најбоља мама, настарији, љубимац са највећим ушима, љубимац са највећим брковима, са најдужим репом, са најкрећим репом, са најлешим очима и са најлепшим осмехом.

Сви учесници и посетиоци имаће прилике да добију бесплатне ветеринарске савете, а награђене фотографије биће изложене на сајту и у Галерији Дечјег културног центра Београд.

Спонзор награда: Пет центар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *