Представљање пројекта Академија малих генија – Тесла Гениус

У Дечијем културном центру Београд, Таковска 8, у суботу 5.марта у 10.30 часова одржана је конференција за медије на којој је организовано представљање пројекта Академија малих генија – Тесла Гениус, који је настао као резултат рада стручњака Енергетског иновационог центра ТЕСЛИАНУМ, уз финансијску подршку Новак Ђоковић Фондације, а у сарадњи са ДКЦБ.


 

20160305 Teslinianmum (8)

 


20160305 Teslinianmum (40)Пројекат се реализује у години јубилеја – 160 година од рођења великог научника Николе Тесле. У оквиру овог пројекта од суботе 5.марта, па до краја године, у ДКЦБ за 2.000 малишана узраста од пет до седам година биће организоване специјалне радионице – Тесла Гениус и то два пута недељно у трајању од 60 минута. Предвиђено је да кроз јединствен програм, који се први пут реализује у Србији, малишани унапреде своје знање, креативност и машту. На конференцији су се медијима представили Мирјана Прљевић – ауторка пројекта, др Ранко Рајовић – коаутор, Маја Јовановић – пројект менаџер Фондације Новак Ђоковић и Леонтина Вукомановић, помоћник директора за програмску делатност ДКЦБ. Главни циљ пројекта је упознавање најмлађих са радом Николе Тесле, као и развој њихових способности иновативном методом заснованом на Теслиним техникама.


 

Инфомације о радионици и пријаву за учешће можете наћи на следећем линку: https://www.dkcb.rs/академија-малих-генија-tesla-genius/


61 item(s) « 2 of 3 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Instagram