КЊИГА ЗА ОДРАСЛЕ


 

Vanja-Bulić-Viza-za-nebo

Аутор: Вања Булић

Наслов: Виза за небо

Издавач: Лагуна, 2016

Упознајте истраживања новинара „црне хронике“ Новака Ивановића који нам открива мотив убиства власника ноћног клуба Лалета Свица, некадашњег жестоког момка са београдског асфалата.Анонимним позивом обавештен је о убиству власника клуба, упознаје се са случајем и сазнаје да полиција заташкава овај злочин и одлучује да разоткрије позадину крвавог догађаја.
Сазнајемо да је убијени био уплетен у мрежу корупције, спрегу власти и крименала и у секс- афере. Истраживање новинара прекида отмица његовог сина и Новак ће морати да спасава свог сина тако што ће у својим текстовима заменити прави траг…
Роман је испуњен низом догађаја и многим невидљивим играчима који не презају да зарад личних интереса посегну за највреднијим културним светињама.

 


КЊИГА ЗА МЛАДЕ


 

moj_ne_tako_savrseni_zivot-sofi_kinsela_vАутор: Софи Кинсел

Наслов: Мој не тако савршен живот

Издавач: Београд, Лагуна,2017

Млада девојка Кејти Бренер, која тек завршава факултет проналази посао у Лондону и упознаје нас са својим животом у тако великом граду. Све делује тако савршено, представља свој живот на Instagramu који заправо није њен!
Испуњена сновима, проналази друштво, трага за срећом, заљубљује се!Њена шефовица успешна млада жена Деметра даје јој отказ и Кејтини снови се руше.
Враћа се кућу, помаже оцу у послу све до тренутка када јој се живот поново мења.Изненадним догађајима поново добија шансу за нови почетак.
Читајући сазнајте како ће разрешити своју нову ситуацију , шта открива и да ли је живот тако савршен на први поглед свакоме од нас!

 


КЊИГА ЗА ДЕЦУ


prsti_prsti_suncan_dan_vvАутор: Љиљана Дугалић

Наслов: ПРШТИ, ПРШТИ СУНЧАН ДАН

Издавач: Bookland, Београд, 2016

Савремена шаљива прича ове ауторке ће држати вашу пажњу, насмејати вас представљајући своје јунаке и описујућу чудне ситуације у којима се они налазе.
Описује односе деце и родитеља, деце и пријатеља, живот у граду и сакодневницу појединца.
Жеља да се одрасте преко ноћи, многе ситуације у којима се налазе по први пут
.Вештим писањем многи догађаји делују ипретурано што ове приче чине посебним, другачијим , а чему доприносе и многа преувеличавања која их карактришу.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top