ПРЕПОРУКА КЊИГА ЗА МАЈ 2018. ГОДИНЕ


КЊИГА ЗА ОДРАСЛЕ И  МЛАДЕ


 

moja_baka_vam_se_izvinjava-fredrik_bakman_vАутор: Фредрик Бакман
Наслов: Моја бака вам се извињава
Издавач: Београд: Лагуна, 2018

У роману Фредрика Бакмана упознaћете седмогодишњу девојчицу Елсу и њену баку седамдесетседмогодишњу госпођу, која се посвећује унуци. Њихов однос испуњен је љубављу, топлином, авантурама и узбуђењима.

Читајући, отриваћете  необичне , фантастичне  и духовите тренутке које доживљавају заједно. Бака је необична, помало нас изненађује поступцима који нису примерени њеним годинама, али је једина и најбоља Елсина  другарица. Одраста уз маштовите приче своје баке, која јој открива свет у коме су сви другачији и нико не мора да буде нормалан.

 После смрти своје баке, Елса открива бакина писма у којима се извињава људима којима се замерила. Бакиним  упутствима из писама  увлачи се  у авантуру  спознаје необичних људи, чудовишта, старих закерала и тајну о бајкама и многим краљевствима.

 


КЊИГА ЗА ДЕЦУ


 

price_iz_carobne_zemlje_vvАутор: Божидар Пешев
Наслов: Приче из чаробне земље
Издавач: Београд, Bookland, 2017

Маштовитим причама из ЧАРОБНЕ ЗЕМЉЕ  аутор ће нас повести у авантуре са јунацима прич, где владају хумор и смех, пријатељство и дружење. У њима је све разиграно, могуће. Сви траже свој пут ка лепшем и  бољем, испуњене новим авантурама  и фантaстичним мотивима  које откривамо само у бајкама.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *