Књига за одрасле

kraljevska_dinastija_povratak_kuci_porodice_karadjordjevic-kristina_oksenberg_karadjordjevic_vАутор: Кристина Оксенберг Карађорђевић

Наслов:Краљевска Династија:повратак кући породице Карађорђевић

Издавач:Београд, Лагуна,2о15

Књигу је писала Кристина Оксенберг Карађорђевић, кћи Јелисавете Карађорђевић,која је потомкиња српске краљевске породице.

Упознаје нас са узбудљивом  личном породичном причом виђеном очима Американке  која је одрастала далеко од земље свог порекла а својим сазревањем  почела је да проучава и открива судбину своје династије. Бројни  странци су  током протекла два века откривали и представљали Србију  као део мрачног тајанственог а привлачног Оријента или изгубљени рај  слободе ,правде и благостања. Кристина је  овом биографијом оставила и осветлила прошлост и српске историје.

 

КЊИГА ЗА МЛАДЕ

Аутори:Џzavrsnica_ii_kljuc_neba_sејмс Фреј и Нилс Џонсон –Шелтон

Наслов:Завршница-Небески кључ

Издавач:Београд:Лагуна,2015

Наставак бестселера Њујорк тајмса и међународног  мултимедијалног феномена.

Завршница је ту.Књуч Земље је пронађен.Преостала су још два кључа и девет играча.Само један играч може да победи и освоји велику награду.А тај играч можеш бити ти.Прочитај ову књигу.Пронађи трагове,реши загонетке.Завршница је стварна.Завршница је почела.

 

КЊИГА ЗА ДЕЦУ

krilata_deca-srdjan_dragojevic_vАутор:Срђан Драгојевић

Наслов:Крилата деца

Издавач:Београд:Лагуна,2015

 

Уживајте у причи“Крилата деца“јер у њој деца лете,друже се,одрастају али кад уђу у пубертет као мала Ец,крила отпадају.На шаљив,маштовит начин је прича о одрастању и сазревању,сага о животу који траје,бајка о љубави према породици и заједништву.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top