ПРЕПОРУКА КЊИГА ЗА НОВЕМБАР 2017. ГОДИНЕ


КЊИГА ЗА ОДРАСЛЕ


 

 

мерилин баронАутор: Мерилин Барон

Наслов дела: БОТИЧЕЛИЈЕВА ВЕНЕРА

Издавач: Београд, Лагуна, 2017

 

У роману“ Ботичелијева Венера“ упознаћете четири младе жене које су се стицајем околности срећу  на пропутовању Средоземљем.

Викторија је после мужевљеве смрти у депресији, не прихвата губитак и помишља на самоубиство.У намери да скочи са брода,

упознаје младу жену која препознаје њене намере и спречава је у покушају. Све имају исте наклоности према уметности а посебно према

Ботичелијевом стваралаштву. Не скидају поглед с Ботичелијевог “ Рођења Венере“, очаране лепотом уметничког дела  долазе на идеју  да отворе уметничку галерију у Мејну.

Абигејл Адамс Лонгли, такође богата удовица, одлучује да се уједине и започну нови живот, да више не самују, испуњене новим догађајима и сусретањима. Рађају се и нова познанства и љубави, читајући разрешите многе недоумице које вам аутор ствара.

 


КЊИГА ЗА МЛАДЕ


 

 

sve_je_u_redu_vvАутор: Јасминка Петровић

Наслов: Све је у реду

Издавач: Београд, Креативни центар, 2017

 

У причама Јасминке Петровић срешћете се са различитим животним причама, различитим судбинама  младих људи, који   храбро  носе  своје проблеме и решавају их у ходу.

И они пате, воле своје најмилије, учествују у њиховим болестима, избеглиштву, усамљености, губицима, породицама у изгнанству,  сазнајете за судбину Ромкиње и болети које не заобилазе  младе људе. Свака животна прича носи тежину, али је младост лепа и оптимистична и сам наслов књиге говори о храбрости и пролазности.

 


КЊИГА ЗА ДЕЦУ


 

 

водич за ђаке првакеАутор: Горан Марковић

Наслов: Водич за ђаке прваке 100 питања и одговора

Издавач: Чачак, Пчелица, 2017

Водич за ђака првака  је приручник намењен будућим ученицима  првог разреда основне школе, али и њиховим родитељима који ће се суочити са бројним занимљивим и често шкакљивим питањима , која ће им постављати њихова деца, у вези са поласком у школу. Зато се припремите на време и учествујте у одрастању своје деце.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Instagram