ПРЕПОРУКА КЊИГА ЗА ОКТОБАР 2017. ГОДИНЕ


КЊИГА ЗА ОДРАСЛЕ


 

 

bogmalihstvariarundatirojvАутор: Арунати Рој
Наслов: Бог малих ствари
Издавач: Лагуна, 2017

 

Упознајте живот и обичаје Индије које можете пратити  у роману “Бог малих ствари“ а предсављени су кроз ликове главних јунака. Имућној породици се живот мења у једном тренутку. Пратите живот близанаца Есте и Рахел, њихове мајке Аму и бројне родбине. Шта је и ко је  утицао да  се њихов живот промени на горе?

Колико је трагедија прелепе Софи покренула лавину намерних и случајних трагедија и довела до сазнања која су дуго прећуткивана. Земља која полако тоне у велике немире.

 

 


КЊИГА ЗА  ДЕЦУ И МЛАДЕ


 

крокодилАутор: Весна Алексић
Наслов: Крокодил пева
Издавач: Кретивни центар         

 

У новом роману Весне Алексић “Крокодил пева“ инспирисана ликовима из стрипова у којој храбри јунаци  одређују правила Игре тате и ћерке .

Почетком једне јесени, њихов уобичајни живот се мења, пролазећи кроз разна искушења кроз која пролазе сви чланови породице.

Најмлађи члан породице бори се за живот, сестра Даница, главна јунакиња ће нас разнежити сестринском бригом. У овом роману имамо  пример дечје храбрости у превазилажењу неочекиваних и великих тешкоћа. Уз помоћ породице, пријатеља  и узорних јунака из стрипова, кроз велики труд и са много маште, све ће доћи на своје али не без лепих и ружних изненађења.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Instagram