ПРЕПОРУКА КЊИГА ЗА ФЕБРУАР 2017. ГОДИНЕ


КЊИГА ЗА ОДРАСЛЕ


 

tvoj_andjeo_cuvar-mirjana_bobic_mojsilovic_v
Аутор: Мирјана Бобић – Мојсиловић

Наслов: Твој анђео чувар

Издавач: Лагуна 2017.

Књигу препоручујемо пре свега женама, јер у њој откривамо тајну женског срца у трагању за властитим животом, испуњеним пажњом, љубављу и нежношћу.

Узбудљива и потресна прича о љубомори, паду и устајању, о губитку и поновном проналажењу себе саме.

Потреба да неком припадамо, и тежња да смо га пронашли и да је баш “он„ тај кога смо одавно  прижељкивали, није увек стварна. Сазнајемо и увиђамо другу страну изабране  личности  која нас пражава. Ово је књига о страху и дрхтању, буци и бесу, о попуштању, слабости и снази коју поседују јаке жене!


КЊИГА ЗА МЛАДЕ


 

download
Аутор: Ђована Флечер

Наслов: Тебе желим

Издавач: Лагуна 2016.

Прича о пријатељству, љубави и одрастању младих. Меди и Роб на венчању уз најбољег пријатеља и кума. Уместо Роба, могао је то бити и Бен? Они су  од детињства заједно и шта може угрозити њихово дружење? Зашто Бен  јој никада  није открио своја осећања? Лепа и дирљива прича са чувеним заплетом“хоће ли или неће“ , улепшаће вам дан!

 


КЊИГА ЗА ДЕЦУ


 

download (1)
АУТОР: Весна Алексић

Наслов: Лудвиг ван Моцарт

Издавач: Чачак, Пчелица, 2016.

Упознајте познате композиторе Волфганг Амадеуса Моцарта и Лудвига Ван Бетовена  у роману Весне Алексић. Користећи стварне догађаје из живота представљених великана, својом маштом је  оживела  и обојила  њихова детињства.

Читајући,, научићете њихова дела, по којима су познати и непоновљиви, сазнати појединости из њиховог живота и чути шта о њима мисле људи из најближег окружења.

Posted in Библиотека ДКЦБ and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *