Пријави се за БЕСПЛАТНУ зимску радионицу Драмска читаоница „Упознај себе, схвати друге“ за децу од 10 до 14 година по мотивима књига Јасминке Петровић

foto (2)


ПРИЈАВИ СЕ ЗА БЕСПЛАТНУ ЗИМСКУ РАДИОНИЦУ

 

Драмска читаоница  „Упознај себе, схвати друге“

за децу од 10 до 14 година

 

 

Као и сваког зимског распуста Дечји културни центар Београд организује бесплатне програме. Овог пута организована је Драмска читаоница под називом „Упознај себе, схвати друге“ намењена  ђацима од 10 до 14 година. Пријављивање је обавезно, а термини одржавања радионице су: 1. 2. 5. 6. и 7. фебруар, од 12 до 14 часова у просторији Студија за културу говора и глуме ДКЦБ (Таковска 8).

Пријавите се смс поруком на 060 167 33 26 или путем мејла vesna@dkcb.rs

На драмској читаоници  удахнућемо живот  бестселерима Јасминке Петровић “Ово је најстрашнији дан у мом животу” и “Школa”, а деца ће имати прилике да разговарају са ауторком. Пратећи духовит и жив језик приповедача, ствараћемо на сцени ликове и ситуације како нас машта и искуство буду водили.

Учићемо бонтон, препознаваћемо себе и своје другаре у Ћутљивцу, Брбљивцу, Наставниковом љубимцу, Паметњаковићу. Разговараћемо о Страхињиним невероватним ситуацијама  у школи, код куће, у комшилуку и на мосту.

Шта ако ти породица и није баш за школски састав? Ако мораш да носиш џемпер на ромбове? Шта кад се заљубиш ? Тражићемо одговоре на ова, али и на   нека друга питања, она која нам буду важна и она за која будемо инспирисани. Користићемо  технике психодраме, али никакво претходно глумачко искуство није потребно.

Драмску читаоницу води Гордана Марић Лаловић, психолог, психодрамски терапеут.

foto (1)

Posted in Културно-образовни програм and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *