Програм за најмлађе ДКЦБ традиционално на Београдском карневалу бродова

foto (4)


Програм за најмлађе ДКЦБ традиционално на Београдском карневалу бродова

 

Данас је у Старом двору одржана конференција за медије поводом 13. БЕОГРАДСКОГ КАРНЕВАЛА БРОДОВА који ће бити одржан у субота, 2. септембра од 17 до 22.30 часова, на Сава променади. Манифестацију организује Туристичка организација Београда, под покровитељством Скупштине града и у сарадњи са градским службама, партнерима и пријатељима манифестације.

Атрактивни дефиле окићених пловила ће бити организован на делу савског акваторија од Бранковог до Старог савског моста, док ће богат програм на Сава променади бити сачињен од параде на обали, низа музичких концерата, дечијих играоница, радионица и забављача.

Дечји културни центар Београд други пут по реду учествује у креирању музичко сценског програма и ликовних радионица за најмлађе. Програм на главној бини у 16.30 часова  отвориће водитељ манифестације Воја Недељковић након чега ће наши суграђани, али и многобројни гости наше престонице уживати у наступу Миње Суботе, Леонтине Вукомановић и Хора „Чаролија“. Осим програма ДКЦБ у овом програму учествују и балетска школа Лујо Давичо, хор „Marry Gospel“, група The Bestbeat – Beatles tribute band, а у 22 часа очекује нас велики ватромет којим ће се завршити овогодишњи карневал.

На Сава променади деца ће имати прилике да заједно са нашим ликовним педагозима праве карневалске маске и креирају своје разгледнице при чему ће све што израде имати прилике да задрже за успомену са ове речне манифестације.

Програм у целини можете преузети на званичном сајту Туристичке организације Београда.

6 item(s)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *