Промотивни час радионице савременог циркуса „ЦИРКУСАРИУМ“


ПРОМОТИВНИ ЧАС РАДИОНИЦЕ САВРЕМЕНОГ ЦИРКУСА „ЦИРКУСАРИУМ“

СУБОТА 22.06.2019. од 12h до 13h
Намењено деци од 1. до 5. основне школе

 

Дечји културни центар и Циркусфера представљају Циркусариум „Радионицу савременог циркуса“ за сезону 2019/2020. Спојили смо две крајности школу и циркус и добили ЦИРКУСАРИУМ најзабавнији уметничко-фискултурни образовни програм. Током часова развијамо кординацију, рефлексе и концентрацију кроз учење жонглирања, као и снагу, стрпљење и сарадњу кроз партнерску акробатику. Наши ученици ће се упознати и са разним циркуским реквизитима као што су чуњеви, лоптице, рингови, хулахупови, пои,балансирајуци тањири…И сви ће без обзира на физичку спретност бити део једне креативне дружине.

Радионицу воде Ивана кораксић и Данка Секуловић. Током године ће гостујући предавачи, циркуски инструктори из Циркусфере подучавати различитим дисциплинама као што је ходање по жици, вожња моноцикла, диаболо… Број учесника је ограничен на 15.
Ивана Кораксић је позоришна редитељка, а Данка Секуловић драматуршкиња које живе театар у циркусу и циркус у театру.

Циркусфера је организација за развој савременог циркуса и уличног театра. Она окупља мултидисциплинарне уметнике који се већ 10 година несебично залажу за афирмацију и развој ове врсте уметности у нашој земљи.

Пријавите се на телефон 011/32 42 011 или 011/32 42 012
Инфо на: 0641496162 Ивана Кораксић

Facebook и Website

Posted in Најаве.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *