ПУТОВАЊЕ У ПРОШЛОСТ

kreativna radionica (2)


ПУТОВАЊЕ У ПРОШЛОСТ

На петој по реду креативној драмској радионици за наставнике коју воде драмске групе, учесници су имали прилику да се упознају са појмом процесне драме – методом драме у образовању која се налази на прекретници драмске радионице и позоришне представе. Посредством технике времеплова, учесници су отпутовали у деветнаести век, у ком су имали прилику да се упознају са околностима у замку Трнове Ружице. Током путовања у прошлост учесници су се сусрели са неправдом која је испитивана у различитим временским оквирима. Радионицу је водила драмска педагошкиња, Наташа Милојевић. Учестовале су васпитачице, наставнице српског језика и књижевности. Такође и овог пута радионици је присуствовала учесница из Новог Сада. Радионица је била успешна и сви с нестрпљењем очекујемо нове креативне подухвате. Креативна драмска радионица је одржана у понедељак, 24.04.2017. године у Дечјем културном центру Београда.

Следећа драмска радионица за наставнике предвиђена је за 15. маја у 19 часова на истом месту – соби 303 Дечјег културног центра Београд.

Радионице воде уметници – чланови и сарадници БАЗААРТ-а, а похађање је слободно.

Наредног понедељка, 08. маја неће бити драмских активности због предстојећих празника.

Креативне драмске радионице за наставнике део су програма ЛОТРЕК центра Београд који подржава Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.


kreativna radionica (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Instagram