Categories: Најаве
РАДИОНИЦА ТЕЛЕСНЕ ЕКСПРЕСИЈЕ  И  ТЕЛЕСНЕ МИМЕ – техника Етјен Декру (CORPORAL EXPRESSION AND CORPORAL MIME)

Балетска сала Дечјег културног центра Београд

(сала 306)
Таковска 8, Београд

 

Радионице ће се одржати: 9. и 16. фебруара 2019. године од 14.45 до 19.30. часова

 

Телесна мима (Corporal Mime) је техника коју је изумео Етјен Декру. На радионици ћемо се бавити: сценским изразом, телесном експресијом, сценском пажњом, техником, ходовима, кратким фигурама, импровизацијама и репертоаром који је изумео Етјен Декру.

Радионица је намењена: професионалним глумцима, студентима глуме, режије…

Радионицу ће одржати Анђелко Берош.

Анђелко Берош рођен је у Сплиту 1988 године. 2014. године дипломирао је глуму у класи професорке Мирјане Карановић на Академији уметности у Београду. 2017. године мастерирао је на Академији уметности у Новом Саду, пројектом “Последња шанса” на смеру Примењено позориште. Исте године уписује интернационалну школу телесне миме и физичког театара у Барселони (Internacional School of Corporeal Mime and Physical Theatre – Etiene Decroux technique). Глумио је у разним позоришним, филмским и телевизијским пројекатима. Тренутно се налази на докторским уметничким студијама на Академији уметности у Новом Саду.

Цена радионице од два дана је 30 евра (у динарској противвредности). Могуће је присуствовати само једном дану радионице, у том случају је цена 20 евра (у динарској противвредности).
Због ограниченог броја места, обавезно је послати пријаву на:

e-mail: andjelkoberos@yahoo.com
Контакт телефон: 00381 61 315 2524

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top