Пут у средиште среће – „Радост Европе” у Ушћу

ПУТ У СРЕДИШТЕ СРЕЋЕ – „РАДОСТ ЕВРОПЕ” У УШЋУ

 

Дечји културни центар Београд и UŠĆE Shopping Center доносе најрадосније тренутке у престоницу Србије и у периоду од 25. до 31. августа организују богат и садржајан музичко-сценски програм и креативне радионице под називом „Пут у средиште среће” и то специјално за најмлађе посетиоце центра и њихове породице.

Повод је јубиларни 50. Међународни сусрет деце Европе „РАДОСТ ЕВРОПЕ“, који традиционално организују Дечји културни центар Београд и Градска управа града Београда. Уз Хор и Балетски студио Дечјег културног центра Београд, специјалне госте – Мињу Суботу и Леонтину, занимљиве ликовне радионице, плесне анимације, наступе мађионичара, спортске активности и друге програме, радосно најављујемо овај важан јубилеј и у Ушће доносимо уметност, најлепшу музику, плес и обичаје наше земље, али и промовишемо идеју пријатељства, толеранције и успешне комуникације!

Пријаву за бесплатно учешће у креативним радионицама сви заинтересовани родитељи могу послати поруком у инбоx на званичним профилима UŠĆE Shopping Center на друштвеним мрежама, Facebook i Instagram.

Централни догађај манифестације “РАДОСТ ЕВРОПЕ” почиње прве недеље октобра (2-5. октобра) и одвијаће се на неколико локација у граду, а до тада, чекамо вам у УШЋУ и припремамо се за славље – певамо, плешемо, играмо се и дружимо.

–> ПРОГРАМ ТЦ УШЋЕ  <–

 

Posted in Најаве, Радост Европе, Саопштење за медије and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *