Упис и нова сезона у Дечјем културном центру Београд

foto (13)


Упис и нова сезона у Дечјем културном центру Београд

Отворени студији и атељеи

 

foto (12)Врата свих студија и атељеа Дечјег културног центра Београд, у Таковској 8, биће отворена до краја септембра. Деца и млади, узраста од 3 до 18 година, могу у току овог периода да завире у свет културе, опробају се у различитим врстама уметности и пронађу област у којој би најрадије развијали свој таленат. У протекле три године ДКЦБ је, захваљујући Градској управи града Београда, донаторима и спонзорима, обновио спољашњост (кров и двенарија) као и велики део унутрашњег дела зграде (дрвенарија, велика сала, техничка опрема, атељеи и студији). Велико нам је задовољство што ће деца Београда, а и шире, наставити овде да се развијају у новом и лепшем амбијенту.

 СТУДИЈИ И АТЕЉЕИ:

 

Ликовни атеље, Атеље за примењену уметност, Радионица стрипа и карикатуре, Радионица илустрације, стрипа и концепт арта, Музичка играоница, Хор ДКЦБ, Школа певања „Нађи своју звезду”, Школа клавира и соло певања, Студио културе говора и глуме, Енглеска позоришна радионица, Балетски студио, Балетска играоница, Спорт за најмлађе „Спортић”, Креативно забавиште и Чаробни свет калиграфије.

Информације о раду ових школа и креативних радионица могу се добити позивом на бројеве телефона 011 32 42 011 или 011 32 42 012, путем мејла info@dkcb.rs или доласком у Дечји културни центар Београд у Таковску 8. Детаљније о програмима ДКЦБ може се наћи на сајту www.dkcb.rs.


70 item(s) « 1 of 3 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *