УПИС У УМЕТНИЧКЕ СТУДИЈЕ И АТЕЉЕЕ у Дечјем кутурном центру Београд

УПИС У УМЕТНИЧКЕ СТУДИЈЕ И АТЕЉЕЕ у Дечјем кутурном центру Београд


 Flajer opsti web

 

Врата свих студија и атељеа Дечјег културног центра Београд, у Таковској 8, отворена су за упис нових чланова. Деца и млади, узраста oд 3 до 18 година, могу у току овог периода да завире у свет културе, опробају се у различитим врстама уметности и пронађу област у којој би најрадије развијали свој таленат.

 


СТУДИЈИ И АТЕЉЕИ:


 

Ликовни атеље, Атеље за примењену уметност, Радионица анимираног филма, Радионица стрипа и карикатуре, Радионица илустрације и концепт арта, Музичка играоница, Хор ДКЦБ, Школа певања „Нађи своју звезду”, Школа џез певања, Школа клавира и соло певања, Студио глуме и културе говора, Енглеска позоришна радионица, Балетски студио, Балетска играоница, Спорт за најмлађе „Спортић”, Креативно забавиште и Чаробни свет калиграфије. НОВО – Мала школа мјузикла!

 

Информације о раду ових студија и атељеа могу се добити позивом на бројеве телефона 011 32 42 011 или 011 32 42 012, путем мејла info@dkcb.rs  или доласком у Дечји културни центар Београд у Таковску 8. Детаљи о програмима могу се наћи на ДКЦБ на сајту www.dkcb.rs .

Posted in Саопштење за медије.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *