Хуманитарна продаја керамичких ускршњих јаја


ХУМАНИТАРНА ПРОДАЈА КЕРАМИЧКИХ УСКРШЊИХ ЈАЈА

за помоћ деци из „Дневног боравка за вишеструко ометена лица Сунце на Врачару – Савеза за церебралну и дечију парализу Београда

РЕЗЕРВАЦИЈА ОСЛИКАНИХ КЕРАМИЧКИХ ЈАЈА:

info@dkcb.rs

060/667 33 26
011/ 32 42 011

ЦЕНА: 1.500 ДИНАРА

 

Куповина и преузимање осликаних керамичких јаја: 22-25. априла, 8:00-15:30

Дечји културни центар Београд, Таковска 8

Поводом предстојећег великог празника – Васкрса, Дечји културни центар Београд и издавачка кућа „Лагуна” организоваће и ове године хуманитарну продају керамичких ускршњих јаја. Куповином керамичких ускршњих јаја, која су осликала деца – чланови Ликовног атељеа Дечјег културног центра Београд, помоћи ће се деци из Дневног боравка за вишеструко ометена лица Сунце на Врачару – Савез за церебралну и дечију парализу Београда. Уз свако купљено јаје издавачка кућа „Лагуна” поклања књигу за најмлађе. Видео каталог осликаних јаја може се видети на сајту www.dkcb.rs. Резервација куповине може се извршити путем мејла info@dkcb.rs или телефона на бројеве 060/667 33 26 и 011/ 32 42 011. Цена осликаног керамичког јаја износи 1.500 динара.

Претходних година, након хуманитарне продаје осликаних керамичких јаја, прикупљена средства поклоњена су Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака – НУРДОР и Удружењу самохраних родитеља и породица деце са инвалидитетом ПЛАВА ШКОЉКА.

СРЕЋАН ПРАЗНИК! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Posted in Најаве, Саопштење за медије and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *