Хуманитарна продаја керамичких ускршњих јаја

03_1024x394


ХУМАНИТАРНА ПРОДАЈА КЕРАМИЧКИХ УСКРШЊИХ ЈАЈА

за помоћ Удружењу самохраних родитеља и породица деце са инвалидитетом ПЛАВА ШКОЉКА

Среда, 4. април у 19 часова

Атријум ДКЦБ, Таковска 8

 

Поводом ускршњег празника Дечји културни центар Београд и издавачка кућа Лагуна организоваће и ове године Хуманитарну продају керамичких ускршњих јаја, овог пута, за помоћ Удружењу самохраних родитеља и породица деце са инвалидитетом ПЛАВА ШКОЉКА. Програм поводом прикупљања новца и преузимање јаја  биће одржан у среду, 4. априла у 19 часова у Атријуму Дечјег културног центра Београд (Таковска 8), када ћемо бити у прилици и да се захвалимо свима који су помогли.

Јаја су осликали чланови Ликовног атељеа ДКЦБ, а видео презентацију са информацијама о акцији заинтересовани могу да погледају на сајту ДКЦБ и тако резервишу своје јаје по цени од 1.500 динара.

Уз свако јаје Лагуна поклања књугу за децу, а малишани удружења Плава шкољка честитку коју су сами израдили у знак своје захвалности свим хуманим људима који ће се одазвати овој акцији. Прошле године, хуманитарном продајом јаја, прикупљена су средства у износу од 70.000 динара, а  намењена Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака, НУРДОР.

Као и сваке године желимо да деци, кроз ликовно стваралаштво, приближимо овај диван празник и научимо их да уживају у њему, стварају, али и помогну другој деци.


 

01_1024x705 02_1024x599

 

 

 

Posted in Саопштење за медије and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *