Четврта креативно драмска радионица за наставнике који воде драмске групе у школама „УДАСМО ЛИ БАБУ?“

bazaart (5)


Четврта креативно драмска радионица за наставнике који воде драмске групе у школама „УДАСМО ЛИ БАБУ?“

 

На четвртој по реду креативној драмској радионици за наставнике који воде драмске групе у школама наставили смо да померамо границе у погледу развијања драме кроз технике међусобног разумевања, слушања и увођења нових гласовних могућности, а да није говор, приликом тумачења драмских ситуација. Радионицу је водила драмска педагошкиња, Наташа Милојевић. Учестовале су васпитачице, наставнице српског језика и књижевности, од којих је једна дошла из Новог Сада. Учеснице су кроз разиграност и спонтаност оживеле Патуљка Мутка, Пчелицу Мају, Злу Вештицу, Мусу Кесеџију, Малог Принца, као и многе друге јунаке у некој новој причи. Радионица је била успешна и сви се радујемо новом сусрету како бисмо поново удале бабу. Креативна драмска радионица је одржана у понедељак, 10.04.2017. године у Дечјем културном центру Београда.

Следећа драмска радионица за наставнике предвиђена је за 24. априла у 19 часова на истом месту – соби 303 Дечјег културног центра Београд.

Радионице воде уметници – чланови и сарадници БАЗААРТ-а, а похађање је слободно.

Наредног понедељка, 17. априла неће бити драмских активности због предстојећих празника.

Креативне драмске радионице за наставнике део су програма ЛОТРЕК центра Београд који подржава Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

bazaart (1) bazaart (4) bazaart (6)

Posted in Културно-образовни програм and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *