Шта радим, шта радиш – применa драмских техника и метода у образовно-васпитном раду

dkcb

BAZAART

 


Шта радим, шта радиш

 

БАЗААРТ вас са радошћу позива на први у низу сусрета Шта радим, шта радиш – прилику да се сретнете са примерима добре праксе у примени драмских техника и метода у образовно-васпитном раду. Добродошли су сви наставници који имају потребу да размењују своја искуства, уче од својих колега и подржавају једни друге.

Уторак, 12. децембар 2017. године од 19.15 часова

Дечји културни центар Београд, Таковска 8, соба 303

Укључи ме – разумећу

Свој истраживачки приступ настави представиће нам вишеструко награђивана наставница српског језика и књижевности Бранијета Конџуловић која ради у Техничкој школи за дизајн коже у Београду. Осим што годинама истражује и примењује различите видове активне наставе, Бранијета је дугогодишњи полазник, аутор и водитељ Базаартових сусрета, семинара и радионица.


bazaart


Сазнаћете како се може изаћи на крај са проблемима са којима се суочавају наставници у средњим стручним школама – слабо предзнање ученика, неизграђене радне навике и комуникацијске вештине, недостатак мотивације и амбиције…, како на најбољи начин искористити стваралачке потенцијале ученика и преобратити их у инструменте њихових личних постигнућа.

Кроз примере примене драмских техника у настави граматике и књижевности, али и на часовима одељењског старешине и ваннаставним активностима, биће приказано како наставник, упркос препрекама и отежавајућим околностима, може да активира и укључи све ученике.

Шта радим, шта радиш је размена искустава и вештина корисна свим наставницима, без обзира на наставну област којом се баве. Учешће је слободно и није вам неопходна пријава.

Сусрет уређује и води Миодраг Савовић, наставник математике.

ДОБРО ДОШЛИ!

Скуп није акредитован. Учесници добијају сертификат БАЗААРТА на лични захтев, за потребе професионалног портфолија.

Сусрет је активност ЛОТРЕК Београд – Центра за драмску едукацију наставника, који води БАЗААРТ. Партнерска установа ЛОТРЕК центра Београд је Дечји културни центар Београд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *