ГЛУМА

Драмски студио Дечјег културног центра Београд нуди деци и младима изражавање кроз позоришну уметност, користећи српски и енглески језик. Кроз учење о сценском говору и покрету, деца и млади спознају себе, своје склоности и афинитете.

МУЗИКА

Музички студио Дечјег културног центра Београд садржи многобројне активности и програме посвећене музичком образовању деце и младих, који могу изражавати своје музичке склоности кроз соло, групно или хорско певање, свирање клавира, класичне или рок гитаре.

САВЕТОВАЛИШТЕ

Саветовадавни разговор са децом и њиховим родитељима помаже да се на нов начин разумеју проблеми или тешкоће. Изузетно значајно за ментално здравље је увидети да свако има способности да реши проблем, да и други имају сличне проблеме и да их решавају у сарадњи са другима или уз стручну помоћ.

ЗАБАВИШТЕ

У Креативном забавишту Дечјег културног центра Београд, радећи са децом организованим по малим групама, негује се индивидуалан приступ сваком детету, у циљу развијања креативних дечјих потенцијала.

БАЛЕТ

Часови уметничке игре у Балетском студију Дечјег културног центра Београд нуде деци и младима учење невербалног изражавања кроз основе класичног балета, техника савремене и џез игре.

ЛИКОВНА УМЕТНОСТ, ФИЛМ И СТРИП

У радионицама ликовне, примењене и визуелне културе деца и млади имају могућност да се изразе кроз ликовне елементе и технике, да науче рад на грнчарском точку, направе предмете од керамике и пластелина, савладају основе коришћења камере и фото апарата креирањем анимираних филмова, упознају технологију израде кратких и играних филмова и ТВ репортажа, као и да направе сопствени стрип и аутентичну карикатуру.

СПОРТ

Култура подразумева не само однос према уметности, већ и према свом здрављу. Јачајући на физичком плану, јача се и на емотивном и менталном, подстичући тако концентрацију, продуктивност, способност учења и памћења и свакако креативност. Негујући спортски дух и активности позитивно се утиче на развој детета.

ДИГИТАЛНА УМЕТНОСТ

 

4 Responses to “РАДИОНИЦЕ”
Read them below or add one

  1. zorica says:

    ovo nije divan provod za decu ovo je fenomenalna zabava i radost gde su sva deca sveta kakva god da su ……. u potpisu natalija za deciji kulturni centar

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top