Радост Европе – волонтери

foto (1)


Дечји културни центар Београд сваке године од 2. до 5. октобра, организује Међународни сусрет деце Европе „Радост Европе“ – највећу и најзначајнију интернационалну манифестацију за децу.

img_1855

 

У организацији ове манифестације велику улогу играју волонтери. Њихов задатак је да преводиоцима, наставницима београдских школа и организационом тиму ДКЦБ-а помогну у реализацији планираних припремних програма и званичног програма саме манифестације, али и да улепшају боравак гостујућих група у Београду и стекну нова искуства и пријатеље. Сваке године ДКЦБ-у у организацији помаже четрдесетак волонтера, који су подељени у 2 сектора:

  • „Језички волонтери“ – волонтери који течно говоре језик неке од гостујућих земаља, помажу званичном преводиоцу ДКЦБ-а и фокусирани су само на једну групу деце.

 

  • Логистика – тимски рад волонтера чији је задатак подела ужине, воде, паковање пакетића за децу, припрема терена/сале/Сава Центра, као и дистрибуција информација током манифестације.

img_3847_resize


 

Уколико имаш најмање 15 година и желиш да постанеш део волонтерског тима, попуни пријаву најкасније до 24. септембра на следећем линку:

https://forms.gle/GwYiYRq7YYQ2DQjM6

 


 

6 item(s)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *