Плесни сусрети

IMG_2858


ПЛЕСНИ СУСРЕТИ

IMG_3592

Плесни сусрети оснивани су 2015. године са идејом да се афирмише дечје плесно стваралаштво и подржи рад плесних педагога који се баве децом узраста од 5 до 18 година. Одржавају се два пута годишње у априлу и новембру кроз низ концерата којима су обухваћени различити стилови: балет, џез балет, модеран балет, савремена уметничка игра, хип-хоп, шоу-денс и брејк денс.

Педагози и кореографи имају прилику да у професионалним условима представе свој рад,  а деца да развијају своје извођачко умеће. Овом манифестацијом скреће се пажња јавности на изузетан значај оваквих активности за детињство и развој личних и креативних потенцијала деце. Сусрети су прилика за повезивање и размену искустава, као и за додатно професионално усавршавање када се организују пратеће плесне радионице. Сваки циклус Плесних сусрета окупи око 1000 деце.

Уредник програма је Ивана Табори Обрадовић.


IMG_2671


За учећше на програму Плесних сусрета потребно је послати попуњен апликациони лист и снимак кореографије која се изводи на адресу: ivana.tabori@dkcb.rs. Свака група може да пријави максимално две кореографије.

АПЛИКАЦИОНИ ЛИСТ


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *