Креативно забавиште

Креативно забавиште уписује нове чланове током целе школске године.

Узраст: од 3 до 8 година

Радно време забавишта: од 9 до 15 часова

Циљ активности је социјализација, развијање маште и креативности и осамостаљивање деце. Садржај активности су дружење и игра са децом уз велики избор едукативних играчака, дечијих књига и осталог материјала намењеног за забаву и образовање деце.

 

Напомена: Подразумева се четворосатни боравак детета у оквиру радног времена.

Воде: Дејана Радовановић

Цена:

  • За свакодневни долазак детета: 12000 РСД/месечно
  • За долазак 3 x недељно: 7.000 РСД/месечно

 

Контакт телефони: 062/69-49-01

Children’s world  – Педагог нашег Креативног забавишта Дејана Радовановић, већ тридесет година предано ради са децом. Погледајте кратак филм о њој и сазнајте зашто је један од омиљених васпитача.


 

10 item(s)

 

 

Изразите интересовање за радионице ДКЦБ | Општи услови пословања

 

3 Comments

  1. Zelim samo da pohvalim kreativno zabaviste. Sve najlepse mogu da kazem o mastovitim, strpljivim i divnim osobama koje ga vode. Moje dete, u pocetku veoma nepoverljivo i asocijalno za kratko vreme se potpuno promenilo. Hvala Dejani i Aleksandri na svemu. Mama Mira

  2. Sve pohvale za kreativno zabaviste. Ogromna razlika u radu sa decom, u odnosu na nase iskustvo u drugim vrticima. Oboje dece mi je islo u kreativno zabaviste, i malo je reci da smo prezadovoljni koliko su ljubavi i paznje dobili od svoje vaspitacice Dejane Radovanovic. Hvala 🙂

  3. Oba moja deteta su išla u “Kreativno zabavište” kod Dejane Radovanović. Mogu da kažem da je to jedan jako lep period. Dejana ima divan pristup, toplinu, iskustvo. Tokom boravka moje dece u “Zabavištu” bila sam mirna. Rado se sećamo tog perioda i deca i mi, roditelji. Dejana je zauvek u našim sećanjima i srcima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *