НАЈМЛАЂИ БЕОГРАДСКИ СЛИКАРИ У АКЦИЈИ “ЗАЈЕДНО ДО ПОБЕДЕ”

Слика на платну са мотивима Београда

ИЗАБЕРИ СВОЈУ СЛИКУ .

ПОМОЗИ!


Дечји културни центар Београд са великим задовољством се придружује акцији „Заједно до победе”, како би помогао младим спортистима да учествују на Светским летњим играма Специјалне Олимпијаде, која се одржава од 25. јула до 2. августа у Лос Анђелесу.


30. Нина Радан 8 година
30 item(s) « of 30 »

 

Аукцијом слика на платну и музичко-сценским програмом, деца из Дечјег културног центра Београд помоћи ће својим вршњацима да сакупе финансијска средства за пут, како би представљали Србију на највећем светском спортском догађају у 2015. години, који броји 7.500 хиљада спортиста из 175 земаља.

 

Аукција слика на платну одржаће се у суботу, 13. јуна, у 11 часова, у Атријуму Дечјег културног центра Београд. Аутори слика су чланови Ликовног 3Д студија Дечјег културног центра Београд, који су на аутентичан и креативан начин представила мотиве Београда, орнаменте, делове града и природе.

 

Велики донаторски концерт за децу „Заједно до победе” одржаће се у уторак, 16. јуна, од 18 часова, на Великој сцени Дечјег културног центра Београд, у коме ће учествовати Хор Дечјег културног центра Београд и Хор Чаролија са гостима.

 

Позивамо Вас да заједно подржимо спортисте Специјалне олимпијаде Србије и допринесемо подизању свести шире јавности о значају спорта и социјалне инклузије за особе са интелектуалном ометеношћу и активностима. Добродошли на аукцију слика и велики донаторски концерт „Заједно до победе!”!


 

 

Posted in Саопштење за медије.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *