Почео упис у Дечји културни центар Београд

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Почео упис у Дечји културни центар Београд

Отворени студији и атељеи од 1. септембра


УПИС ЈЕ У ТОКУ!


 Упис чланова за сезону 2015/2016 је у току докле год има слободних места!

Инфо тел: 011 32 42 011

Са почетком нове школске године почиње и упис деце и младих у креативне радионице Дечјег културног центра Београд (Таковска 8).


 

Бројне активности које се организују у овом центру пружају деци и младима могућност да развијају машту, пронађу област у којој би најрадије развијали свој таленат и искажу се у најразличитијим врстама уметности. Деца и млади, узраста од 3 до 18 година, могу да завире у свет културе, кроз Музичку играоницу, Хор, Школу певања дечје и популарне музике „Нађи своју звезду”, Школу џез певања Катарине Качунковић, Школу соло певања, Школу клавира, Студио рок-поп певања Бојане Стаменов и Ђорђа Давида, Студио глуме и културе говора, Енглеску позоришну радионицу, Балетски студио, Балетску играоницу, Ликовни атеље, Атеље за примењену уметност, Ликовни 3Д студио, Студио анимираног филма, Студио за стрип и карикатуру, Радионице израде сценских и одевних предмета „Игле и дугмићи”, Спорт за најмлађе, Јога за децу и родитеље и Креативно забавиште и и Менталну аритметику. Од ове године у понуди Дечјег културног центра Београд су и нови садржаји: Фолклор, Аикидо, Радионица дизајн текстила, Иконографија и Калиграфија.


 

Информације о раду студија, атељеа и креативних радионица могу се добити позивом на бројеве телефона 011 32 42 011 или 011 32 42 012, путем мејла info@dkcb.rs или доласком у Дечји културни центар Београд у Таковску 8.

Posted in Саопштење за медије.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *