БЕОГРАДСКИ ДАНИ ПОРОДИЦЕ – ЛЕОНТИНА И ДКЦБ – АРТ ЗОНА

 

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

БЕОГРАДСКИ ДАНИ ПОРОДИЦЕ

ЛЕОНТИНА И ДКЦБ
Песме са Дечјег београдског пролећа

Недеља, 19.5.2024, 15.00
АРТ ЗОНА – СТУДЕНТСКИ ПАРК

 

У оквиру манифестације ,,Београдски дани породице” у недељу 19. маја, од 15 часова, на бини постављеној у Арт зони у Студентском парку, биће одржан концерт „Леонтина и ДКЦБ”, што је уједно и назив новог ЦД-а у продукцији Дечјег културног центра Београд. Заједно са Леонтином на концерту ће учествовати и дечји хор ,,Чаролија”.

Ново аудио издање ове градске институције културе за децу представља избор песама са Фестивала ,,Дечје београдско пролеће” у интерпретацији Леонтине Вукомановић, уреднице овог фестивала од 2016. године. На текстове чувених песника Љубивоја Ршумовића, Бранка Стевановића, Слободана Станишића и других, настале су песме које су компоновали Зоран Христић, Миња Субота, Војкан Борисављевић, Радослав Граић, Сања Илић и други значајни композитори. Све песме на диску прате дечји хорови – Хор ,,Чаролија” и Хор Дечјег културног центра Београд.

Први пут нови ЦД „Леонтина и ДКЦБ” биће представљен најмлађој публици и њиховим породицама управо на ,,Београдским данима породице”, када ће директор Дечјег културног центра Београд Драган Марић поклонити музички диск најмлађима у публици.

 

Добро дошли!

 


Срдачан поздрав,
Ивана Теодоровић Стојановић
Уредник програма за односе с јавношћу и маркетинг

 

 

 

 

 

Posted in Концертни програм, Обавештења.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *