Dečji kulturni centar Beograd i Edukativni centar Finesa organizuju  zimsku školu za roditelje u četvrtak 25.decembra u Crvenoj sali DKCB-a, Takovska 8 od  18.00-21.00 h. Želja nam je  da roditeljima pomognemo da započnu drugo polugođe sa više samopuzdanja , vere u uspeh i sposobnosti  svog deteta.

20141217SkolaZaRoditelje

Branislav Maričić, dipl.ing., direktor Edukativnog centra FINESA-Beograd, licencirani predavač britanskog centra „Buzan centar“, će nam otkriti kako poboljšati koncentraciju, pamćenje, savladati tremu, a učenje učiniti zanimljivijim i efikasnijim. Daćemo podršku roditeljima u rešavanju problema u učenju koja sva deca imaju i obučićemo ih tehnikama koje svaki roditelj može primeniti sa svojom decom.

Višnja Helajzen, psiholog sa dugogodišnjim iskustvom na polju profesionalne orjentacije će nam otkriti kako da prepoznamo talente  svoga deteta i kako da ih razvijamo zajedno sa školom, psihološko-pedagoškom službom  i društvenom zajednicom.

Vesna Krnjaić Mitrović školski  psiholog- pedagog će govoriti o značaju  vanškolskih aktivnosti za podsticanje kreativnosti.

Škola je besplatna!

Prijavite se blagovremeno! Broj mesta je ograničen

Prijavite se na skola@finesa.edu.rs  ili na 011 3445015, 064 6454856

U prijavi navedite ime, prezime,broj telefona, e-mail adresu i godište Vašeg deteta-dece.

Prednost imaju roditelji dece od 6 do 14 godina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top