Новогодишњи програм „ЗАБАВИ СЕ И КРЕИРАЈ“

Бесплатни програми

у Дечјем културном центру Београд и на сцени на Тргу Републике

 

 

У жељи да се деца Београда пред крај првог полугодишта забаве музичко-сценским програмом на Тргу Републике и учешћем у креативним радионицама стваралачког, истраживачког, забавног и  рекреативног карактера и на тај начин припреме за новогодишње славље, стручни тим Дечјег културног центра Београд припремио је богат програм током децембра.

Nova godina program 1

Програм „Забави се и креирај“ организује се у Атријуму, Галерији и Малој сали ДКЦБ, Таковска 8, 10., 11. и 12. децембра, од 10 до 12 часова. Учешћем у креативним радионицама деца ће научити новогодишњу песму и игру, направити шешир, накит и украсе од перлица и жице, анимирану честитку, рециклиране украсе за јелку, исказати лепе поруке и жеље. Креативне радионице у којима деца могу да се забаве у Дечјем културном центру Београд су:

 

„Новогодишњи украси“ – Радионица примењене уметности

„Анимиране чаролије“– Радионица анимираног филма

„Чаробњаков шешир“ – Ликовна радионица

„Новогодишње плесне лудорије“ – Плесна радионица

„Нађи своју звезду“ – Музичка радионица

„Јелка жеља“ – Литерарна радионица

„Рециклирани украси“ – Еколошка радионица

 

Стручни сарадници ДКЦБ-а (академски сликар, вајар, примењени уметник, редитељ анимираног филма, балетски педагог, професор музике-диригент, стручни сарадници за културно образовне програме) створиће услове и атмосферу за истраживање, учење, откривање и креирање разноврсних садржаја и вештина.

Након забаве у Дечјем културном центру Београд, публика ће моћи да ужива у богатом музичко-сценском програму, у којем ће учествовати чланови ДКЦБ – Балетског студија, Хора, Вокалне групе „Нађи своју звезду”, Студија културе говора и глуме, Енглеске позоришне радионице, као и победници фестивала ФЕДЕМУС „Деца композитори” и многобројне познате личности.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top