Novogodišnji program „ZABAVI SE I KREIRAJ“

Besplatni programi

u Dečjem kulturnom centru Beograd i na sceni na Trgu Republike

 

U želji da se deca Beograda pred kraj prvog polugodišta zabave muzičko-scenskim programom na Trgu Republike i učešćem u kreativnim radionicama stvaralačkog, istraživačkog, zabavnog i  rekreativnog karaktera i na taj način pripreme za novogodišnje slavlje, stručni tim Dečjeg kulturnog centra Beograd pripremio je bogat program tokom decembra.

Nova godina program 1

Program „Zabavi se i kreiraj“ organizuje se u Atrijumu, Galeriji i Maloj sali DKCB, Takovska 8, 10., 11. i 12. decembra, od 10 do 12 časova. Učešćem u kreativnim radionicama deca će naučiti novogodišnju pesmu i igru, napraviti šešir, nakit i ukrase od perlica i žice, animiranu čestitku, reciklirane ukrase za jelku, iskazati lepe poruke i želje. Kreativne radionice u kojima deca mogu da se zabave u Dečjem kulturnom centru Beograd su:

 

„Novogodišnji ukrasi“ – Radionica primenjene umetnosti

„Animirane čarolije“– Radionica animiranog filma

„Čarobnjakov šešir“ – Likovna radionica

„Novogodišnje plesne ludorije“ – Plesna radionica

„Nađi svoju zvezdu“ – Muzička radionica

„Jelka želja“ – Literarna radionica

„Reciklirani ukrasi“ – Ekološka radionica

 

Stručni saradnici DKCB-a (akademski slikar, vajar, primenjeni umetnik, reditelj animiranog filma, baletski pedagog, profesor muzike-dirigent, stručni saradnici za kulturno obrazovne programe) stvoriće uslove i atmosferu za istraživanje, učenje, otkrivanje i kreiranje raznovrsnih sadržaja i veština.

 

Nakon zabave u Dečjem kulturnom centru Beograd, publika će moći da uživa u bogatom muzičko-scenskom programu, u kojem će učestvovati članovi DKCB – Baletskog studija, Hora, Vokalne grupe „Nađi svoju zvezdu”, Studija kulture govora i glume, Engleske pozorišne radionice, kao i pobednici festivala FEDEMUS „Deca kompozitori” i mnogobrojne poznate ličnosti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top