Божићни концерт „Анђели певају”


БЕОГРАДСКА ЗИМА ДЕЧЈЕГ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА БЕОГРАД

 

У оквиру манифестације „Београдска зима”, коју организује Градска управа града Београда, у Дечјем културном центру Београд одржаће се БОЖИЋНИ КОНЦЕРТ „АНЂЕЛИ ПЕВАЈУ” у недељу, 12. јануара, у 12 часова, на Великој сцени „Донка Шпичек”.

На репертоару ће се наћи нумере „Анђели певају”, „Радуј се свете”, „Мајка чесницу меси”, „Божић, Божић, благи дан” и „Бадњак”, али и друге песме забавне музике посвећене најмлађој публици – „Деда Мраз нам стиже у град”, „Ала веје”, „Први снег”, „Зима, зима”, ’’Silent night’’ и др. Уз Хор Дечјег културног центра Београд и Хор Чаролија на концерту ће наступити Бојана Стаменов, Миња Субота, Леонтина Вукомановић, Ивана Петерс, Тијана Дапчевић и Мари Мари. Божићни концерт употпуниће фолклорни наступ Уметничког центра „Талија”, који ће за ову прилику направити и драмски приказ српских обичаја. Програм ће водити глумац Мики Дамјановић и Горан Јоксић у улози српског домаћина Радована.

Пре и после концерта, у Атријуму Дечјег културног центра Београд, од 10 до 13 часова деца ће имати прилику да учествују у УМЕТНИЧКИМ РАДИОНИЦАМА. У сарадњи са Секретаријатом за социјалну заштиту, организован је долазак деце из Центра за заштиту одојчади и деце „Звечанска” и Прихватилишта, која ће посебно за ову прилику бити гости Дечјег културног центра Београд.

Поред креативних радионица, у периоду од 10 до 14 часова, публика ће моћи да посети и БАЗАР, на којем ће се представити Удружење грађана „Плетење срцем”, „Плава шкољка”, „Сузанина земља чуда”, Еколошке дрвене играчке ’’First steps’’ и Дечји културни центар Београд.

 

УЛАЗ ЗА СВЕ ПРОГРАМЕ ЈЕ БЕСПЛАТАН.

УЛАЗНИЦЕ СУ ОБАВЕЗНЕ И МОГУ СЕ НАБАВИТИ НА ПРИЈАВНИЦИ ДКЦБ.

ДОБРО ДОШЛИ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Instagram